Меморандум про співпрацю між Покровською райдержадміністрацією, районною військовою адміністрацією  з  9 міськими, селищними, сільськими військовими адміністраціями та  5 міськими, сільськими та селищними радами ТГ Покровського району

  • 99

19 жовтня  2022 року очільник  Покровської РДА, начальник  районної  військової  адміністрації  Володимир  ЗАМОТАЄВ  підписав  Меморандум про співпрацю між Покровською райдержадміністрацією, районною військовою адміністрацією  з  9 міськими, селищними, сільськими військовими адміністраціями та  5 міськими, сільськими та селищними радами територіальних  громад  Покровського  району.  
Метою меморандуму є забезпечення певних потреб, прав та свобод внутрішньо переміщених осіб Донеччини, забезпечення умов для здійснення волонтерської діяльності шляхом організації гуманітарних штабів. У меморандумі зазначається, що гуманітарні штаби, будуть опікуватися проблемами мешканців Донеччини, не зважаючи на те, з якої саме вони громади. 
Гуманітарні штабі будуть спільно проводити пошук приміщень із залученням представників місцевих територіальних громад та волонтерів для роботи у цих штабах, здійснювати пошук джерел надання допомоги ВПО, організовувати роботу щодо обліку осіб.  
Створення таких центрів допоможе підтримувати зв'язок з переселеними мешканцями Донеччини та оперативно вирішувати їх потреби.

Фото без описуФото без опису