Урочисте онлайн-світо вшанування працівників освіти і бібліотекарів

  • 178

Фото без опису

День вчителя – свято кожної людини, хто хоч чомусь учився в цьому світі. Бо вчителями і учнями одночасно виступає кожен з нас. Але для педагогів – це особливий день, бо саме в цей день почуєш стільки слів вдячності і подяки, як за всі інші дні взяті разом.

Традиційно першої неділі жовтня своє професійне свято відзначають освітяни.    Зазвичай цього дня учні несли до шкіл  квіти, вітаючи вчителів. Однак, спочатку карантин, а потім і російська агресія внесли зміни до цієї традиції — багато хто навчається дистанційно і привітання  педагоги теж приймають онлайн. 

От і цього року 30  вересня у Криворізькій ТГ  відбулося  онлайн-свято  вшанування вчителів. Не забули і про  бібліотекарів, бо це день Всеукраїнського дня бібліотек. Зібралися  у віртуальній залі всі освітяни громади.

Привітати освітян завітали і поважні гості - голова Криворізької сільської ради Павлова Анна Іванівна, начальник гуманітарного відділу Криворізької сільської ради Грибаускас Лариса Іонасівна, голова  об’єднаної організації профспілки  працівників освіти Криворізької  сільської ради Світлана Анатоліївна Матвієнко.

Вони   щиро  привітали педагогів  та  подякували  за  натхненну і самовіддану працю в такий складний час, за  непохитну віру в кожного  учня, за  розуміння, підтримку, знання.

Фото без описуФото без опису

Потому, за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти вчителям, вихователям, бібліотекарям, працівникам освіти було вручено Почесні грамоти, подяки та грошові винагороди.

Грамотами Покровської райдержадміністрації, районної ради, Криворізької сільської ради, гуманітарного відділу  нагороджені:

Верем’єва Наталя Василівна

Крамарева Ольга Вікторівна  

Косенко Євгенія Василівна

Агеєва Віра Іванівна

Громило Валентин Володимирович

Журбенко Ніла Іванівна    

Владико Олена Віталіївна

Довгоспинна Ірина Павлівна

Броваренко Марина Володимирівна

Подопригора Антоніна Іванівна

Гайдук Марія Миколаївна

 

Дорогі вчителі і працівники освіти!

Нехай у ваших оселях завжди панує світло і злагода, в серцях – добро, в помислах – мудрість, над головою – мирне небо, у засіках – достаток, а нелегка педагогічна нива колоситься рясним урожаєм людської вдячності.