До  Всесвітнього дня прибирання  «World Cleanup Day»

  • 114

До  Всесвітнього дня прибирання  «World Cleanup Day»  під гаслом «Хай небо буде мирним,а Україна чистою!" для здобувачів освіти ОЗО "Добропільський ліцей Криворізької сільської ради" була проведена онлайн виховна година   «10 хвилин цифрового прибирання».
Враховуючи війну та карантинні обмеження, було запропоновано  нові формати на вибір: цифрове прибирання та сімейні або індивідуальні прибирання на прибудинкових або рекомендованих локаціях. 
Під час онлайн зустрічі учні ознайомились з інструкцією цифрового прибирання та як видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсїв, дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії.
Після онлайн-зустрічі ,учні приступили до видалення зайвої інформації зі своїх пристроїв.
Цифрове прибирання – це не тільки про екологічну відповідальність, але й про чистоту робочого простору та збільшення ефективності, задоволення від роботи, відповідальне споживання земних ресурсів.
Приєднуйтеся до світового цифрового очищення, діліться досягненнями з родиною, друзями, колегами. Публікуйте результати прибирання в соціальних мережах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису