Державотворці Донеччини...

  • 167

Фото без опису

Загороднов Микола Петрович

 

Його знають як людину, в якій поєдналися високий професіоналізм і життєва мудрість.

Загороднов Микола Петрович народився 17 грудня 1958 року.  У 1987 році закінчив Дніпропетровський сільськогосподарський інститут за спеціальністю агрономія. Був головою Добропільської сільської ради з 1988 по 1994 рік. Працював агрономом в колгоспі «Правда». З 2001 року і по теперішній час працює в ТОВ «Перспектива». Має нагороди за сумлінну працю.

6 скликань був депутатом Добропільської сільської ради. А з 2019 року обраний депутатом Криворізької сільської ради. 

Це чесна і порядна людина, яка виправдовує довіру виборців і завжди діє відповідно до інтересів людей. Характерною його рисою була і є постійна увага до соціальних проблем села, він, як і раніше, не стоїть осторонь від них, допомагає в міру сил вирішувати наболілі питання громади. Як і колись не забуває про ветеранів, людей старшого покоління, намагається хоч трохи, хоч якось допомогти.

Однак при цьому завжди має час і відкритість до спілкування  з мешканцями громади, а  його неповторне почуття гумору ще нікого не залишало без щирої посмішки.

Одна із найважливіших якостей Миколи Петровича — людяність. Те, чого завжди він навчав і прикладом чого був сам, — це розуміння того, що для підприємства виробничі та технічні завдання дуже важливі, але при цьому не можна ніколи забувати про людей. У нього позиція завжди одна і принцип один: стань на місце людини, яка до тебе звертається, і спробуй розв’язати цю проблему. Ніколи не відмахуйся і ніколи не відбивайся. Можеш — допоможи. От головний принцип, який він відстоює у будь-якій ситуації.

Він розуміє: якщо людина звертається — отже, її треба, а якщо треба — отже, треба допомагати.

Це — людина доброї душі. Так можна сказати про всі етапи його життєвого шляху — і коли починав із посади звичайного колгоспного спеціаліста, і коли очолював сільську громаду, і коли став депутатом . Зрештою, таким він лишається й нині.