Інформація щодо видачі посвідчень багатодітним сім’ям

  • 115

Важлива інформація щодо видачі посвідчень багатодітним сімям!!!

Криворізька сільська рада продовжує надавати безкоштовну  послугу –«Видача посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї».

 

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради, до повноважень якого належить реалізація політики з питань сім’ї, забезпечує  видачу посвідчень   одному з батьків за місцем його реєстрації протягом десяти днів після подання наступних документів:

1) заяви батька або матері про видачу посвідчень;

2) копії свідоцтв про народження дітей;

3) копії свідоцтва про шлюб (крім батька або матері, які виховують дітей самостійно);

4) копії сторінок паспорта батька та матері з даними про прізвище, імя, по батькові, дату його видачі і місце реєстрації;

5) довідки про склад сім’ї (форма № 3);

6) фотокарток (батьків та дітей) розміром 30 х 40 міліметрів;

7) довідки із загальноосвітнього, професійно-технічного, вищого навчального закладу (для осіб від 18 до 23 років у разі, коли вони навчаються за денною формою навчання);

8) довідки структурного підрозділу виконавчого органу міської ради про те, що за місцем реєстрації батька або матері посвідчення не видавалися (у разі реєстрації батьків за різними адресами).

Для виготовлення, відновлення чи продовження строку дії посвідчення звертатися в сільську раду за адресою: с. Криворіжжя, вул. Центральна, буд. 103, тел. 0991868245.


Фото без опису