Ми – УКРАЇНЦІ!

  • 227

Україна – це найважливіше для кожного з нас. Ми любимо її, неначе рідну неньку, дякуємо їй за те, що вона так само кохає нас і попри всі незгоди буде продовжувати так любити.

Україна – це країна з добрими та розумними людьми, які довгі роки, протягом багатьох століть боролися за свою незалежність. Українці – народ, який, так само, як і рідна земля, - ніколи не перестає боротися та не опускає руки.

Доля України в наших руках. Ми, сини та доньки нашої неньки-країни, повинні зберігати усі традиції, що поступово забувалися; ми маємо щиро кохати нашу чисту та гарну українську мову, поважати українські землі, будь то луги чи ліси, болота чи моря.

Нам завжди варто пам’ятати, хто ми є та з гордістю казати: «Я –  Українець!».

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради нагадує, що задля підняття духу нашої нації в час нелегких випробувань, в закладах освіти та культури громади продовжується низка тематичних заходів.

До Дня національної гвардії України (26 березня) у Завидокудашевській сільській бібліотеці підготовлено інформаційну виставку. Всі бажаючі можуть переглянути представлені матеріали та взяти участь в їх обговоренні.   

Фото без опису