У кожного з нас одна єдина Батьківщина

  • 194

У кожного з нас одна єдина Батьківщина. Перш за все, це те місце, де ми народилися і виросли, яке ні раз і не двічі ми проміряли своїми ногами. По-друге, Батьківщина – це наша рідна країна. Батьківщину змінити не можна, як не можна змінити своїх батьків, тих, хто дав нам життя. І вважається, що де людина народилася, там вона повинна прожити своє життя і пройти до кінця свій шлях. Для нас такою Батьківщиною є наша рідна Україна.              

Ми дуже любимо свою країну попри те, що може, для когось десь і краще. Можна впевнено стверджувати, що для справжнього українця не може бути ніде краще, ніж на рідній землі. І кожен з нас може створити для себе та своїх близьких такі умови існування, які не гірші від умов у інших країнах. Та цим не варто обмежуватися, треба прагнути до того, щоб життя постійно покращувалося для усіх наших співвітчизників.                                                       

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради нагадує, що задля підняття духу нашої нації в час нелегких випробувань, в закладах освіти та культури громади продовжується низка тематичних заходів.  

Педагогічний колектив Криворізької ЗОШ І-ІІІ  ступенів долучився до флешмобу під гаслом «Єднаймося заради перемоги!».

Фото без описуФото без опису