Наша Батьківщина – Україна

  • 301

У кожного з нас є Батьківщина-країна, яка одна на всіх. Це наша прекрасна Україна. Вважають, що любов до Батьківщини, до України, неусвідомлено завжди живе в серці кожного з нас. І проявляється вона і в гірку, і в радісну для країни годину.                                                                          

Багато випробувань випало на долю нашої рідної України. Але завдяки патріотизму та відданості нашого народу, можна впевнено стверджувати –  всі негаразди залишаться позаду. Недарма ж в нашому гімні є такі прекрасні слова: «Ще на нашій Україні доленька доспіє».                                                  

Любити Батьківщину – це означає не просто мовчки милуватися її багатствами та красою. Щоб стати справжнім громадянином своєї країни, треба вивчати її історію, знати й любити рідну мову, з повагою ставитися до державних символів країни, дотримуватися її законів. А ще це означає, що кожен з нас повинен робити для своєї країни щось корисне.

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради нагадує, що задля підняття духу нашої нації в час нелегких випробувань, в закладах освіти та культури громади продовжується низка тематичних заходів.

Заклад дошкільної освіти № 22 «Калинка», Завидокудашевський сільський клуб і бібліотека доєдналися до участі в акції «Україна – понад усе!».

 

Фото без опису