Рідний дім – як маленька батьківщина

  • 1575

Рідний дім – як маленька батьківщина. В кожному будинку живе сім’я –частина великої Батьківщини. Кожна людина любить свій дім, незалежно від того, великий він чи маленький, старий чи новий. 

Для кожного важливо, що в рідному будинку живуть мати та батько, кіт та собака. З дитячих років дім для нас, ніби гніздечко. В нього приходять гості, друзі, тут ми веселимося та сумуємо. Перші свої кроки ми робимо в своєму рідному будинку, перші книжки читаємо – також в рідному домі. У власному будинку людина відпочиває від турбот.

У рідному домі знайомий кожний куточок, найприємніший запах лише в ньому. Але найголовніше – те, що в рідній домівці живуть дорогі та близькі люди.

 

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради нагадує, що задля підняття духу нашої нації в час нелегких випробувань, в закладах освіти та культури громади продовжується низка тематичних заходів.

З нагоди відзначення Всесвітнього дня поезії (української поезії) (21 березня) учні Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів продекламували низку віршів поетів-співвітчизників.