Краса у рідному слові…

  • 151

Часто кажуть, що душа народу виражається в слові. Це справді так, бо рідне слово сповнене любові, воно витримало випробування впродовж століть, продовжує жити в душах тих, хто сприймає його не як державну мову, а як щось рідне, материнське, ніжне. А з ніжної душі й слово виринає чисте, свіже, запашне, як лірична українська пісня.

Рідне слово пробуджує нас до добра, звершення гарних вчинків, творчості й майбутнього розвитку.

Рідна мова – це материнська мова, у кожного народу вона своя. Зичимо добра й щастя тим народам, які живуть в Україні й намагаються зберегти далеко від батьківщини своє рідне слово. Сподіваємося, що ми з повагою будемо ставитися до рідного слова кожного з нас, бо ми – майбутнє України. А його ми хочемо будувати добрим, привітним, щасливим.

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради нагадує, що задля підняття духу нашої нації в час нелегких випробувань, в закладах освіти та культури громади продовжується низка тематичних заходів.             

До 92-річчя з дня народження видатної української поетеси і письменниці Ліни Костенко (19 березня) у Мирненській сільській бібліотеці оформлено книжкову викладку. Всі бажаючі можуть долучитися до участі в обговоренні представлених на полицях матеріалів.      

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису