Рідна земля і в жмені мила…

  • 252

Все своє життя ми прагнемо душею до землі, на якій народилися. Тільки тут наше серце знаходить заспокоєння. Сьогодні чи не кожен прагне покинути рідні місця, шукає кращого життя там, де його немає. Але серце кожної такої людини все одно залишається в рідних краях.

Неможливо забути рідні місця, важко викреслити з минулого ті яскраві й неповторні моменти, які трапилися з нами на рідній землі. Тут ми зробили свій перший крок, сказали перше слово. Саме тут ми вперше закохалися, тут відбулися перші поразки, за якими слідували перемоги.

Будь-яка людина, яка позбавлена можливості перебувати на батьківщині, всією душею прагне побувати там ще хоча б раз. Не дарма кажуть: «Рідна земля і в жмені мила».

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради нагадує, що задля підняття духу нашої нації в час нелегких випробувань, в закладах освіти та культури громади продовжується низка тематичних заходів.             

До Дня українського добровольця (14 березня) в Завидокудашевській сільській бібліотеці оформлено інформаційну виставку. Всі бажаючі можуть долучитися до участі в обговоренні демонстраційних матеріалів, підготовлених бібліотекарем.     

Фото без опису