Віримо! Знаємо! Зможемо!

  • 162

Війна – це один з найперших та найбезглуздіших винаходів людства. Вона жорстока і невблаганна. Війна – це самознищення, це безглуздя, це знецінення людського життя. Після себе вона залишає дітей сиротами, жінок вдовами, чиїхось чоловіків, синів інвалідами, людські мрії нездійсненими, психіку ураженою, вона залишає зруйновані міста, села, порушену екологію та біль: фізичний і моральний.

Здавалось би, у 21 столітті, після того, як наша держава раніше пережила дві світові війни, говорити про ще одну – безглуздість. Проте, вона сталася і впевнено крокує по рідній землі.

У цей складний, неспокійний для всіх час, з метою підтримки місцевого населення, людського духу та віри у краще майбутнє, гуманітарний відділ Криворізької сільської ради повідомляє, що керівництвом громади, зокрема за особистою ініціативою голови Анни ПАВЛОВОЇ, ініційовано вирішення такого важливого питання, як можливість виплати фінансової допомоги.

Сподіваємось на краще. Підтримуємо національно-патріотичні ініціативи. Зберігаємо спокій. Україна в серці кожного з нас!

Фото без опису