Поповнення фондів сільських бібліотек Криворізької ТГ

  • 228

З метою реалізації прав мешканців Криворізької громади на бібліотечне обслуговування, забезпечення загальної доступності до інформації та культурних цінностей, що збираються, зберігаються і надаються в тимчасове користування бібліотеками, гуманітарний відділ Криворізької сільської ради повідомляє, що протягом 2021-2022 років відпрацьовується питання поповнення фондів сільських бібліотек.

За підтримки управління культури і туризму облдержадміністрації та обласної бібліотеки для дітей, гуманітарним відділом здійснюються закупівлі художньої літератури з різноманітних тем, зокрема національно-патріотичних,
які одержують всі бібліотеки сільради. Тільки у лютому поточного року придбано книжки, вартість яких складає 59615 грн. Також протягом року здійснюється передплата періодичних видань.

Питання поповнення бібліофондів знаходиться на постійному контролі Криворізької сільської ради та особисто голови сільради Анни ПАВЛОВОЇ, що передбачено Програмою економічного і соціального розвитку на 2022 рік Криворізької сільської територіальної громади (розділ «Культура і туризм»).

Фото без описуФото без описуФото без опису