10 лютого співробітники Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області завітали в гості до вихованців дошкільного навчального закладу №6 «СВІТЛЯЧОК» відділу освіти Добропільської міської ради

  • 375

10 лютого співробітники Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області завітали в гості до вихованців дошкільного навчального закладу №6 «СВІТЛЯЧОК» відділу освіти Добропільської міської ради, де провели для дошкільнят пізнавальний урок безпеки життєдіяльності.

Фахівці ДСНС розповіли малечі про небезпеку, яку несе в собі вогонь, і що категорично не можна гратися із сірниками та запальничками. Розповіли працівники Служби порятунку і про свою роботу: чим вони займаються і на які надзвичайні ситуації їм доводиться виїжджати. Дітей неабияк зацікавило спецспорядження .

Не забули рятувальники і про персонал закладу, для якого провели лекцію про пожежну безпеку. Присутнім роз’яснили порядок дій при виникненні пожежі та як користуватися первинними засобами пожежогасіння.

В кінці заходу співробітники Служби порятунку надали дітлахам та вихователям інформаційні листівки.

Фото без опису

Інші новини

Всі новини