Робочий візит до територіальної громади

  • 235

28 січня, фахівчиня відділу взаємодії з роботодавцями Дар’я Іваненко з робочим візитом відвідала Білозерську територіальну громаду та роботодавців, які там працюють. Зокрема, фізичну особу-підприємця Подхалюзіна Віталія Євгенійовича, який займається діяльністю у сфері інформаційних технологій і комп'ютерних систем.

Сьогодні Віталій – успішний підприємець, роботодавець, який створює нові робочі місця. За направленням служби зайнятості працевлаштовує безробітних і отримує компенсацію єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

З роботодавцем було обговорено проблемні питання на ринку праці, законодавство про зайнятість, питання працевлаштування неконкурентоспроможних громадян, що потребують додаткової підтримки та сприяння у працевлаштуванні тощо.

Загалом було відвідано 7 роботодавців. Їх поінформовано про обов’язкову легалізацію трудових відносин з працівниками  та  дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці; про послуги служби зайнятості для роботодавців та населення, які надаються у тому числі і дистанційно, через електронні сервіси.