Мобільні соціальні послуги для мешканців громад

  • 225

Сьогодні Наталія Ткаченко – начальниця відділу Добропільського міського центру зайнятості провела виїзний прийом до Білозерської об’єднаної територіальної громади. Під час виїзного прийому мешканці громади отримали консультації з питань підбору роботи, реєстрації в центрі зайнятості,  можливості отримати актуальну на ринку праці професію,  участі в громадських роботах та роботах тимчасового характеру. Ознайомилися з електронним сервісом «Електронна черга» на порталі Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua.

          Відтепер мешканці Білозерської громади отримують послуги служби зайнятості кожну другу та четверту п’ятницю місяця у будівлі Виконкому Білозерської міської ради.

         Під час зустрічі мешканка громади Марина Дейнека зазначила: «Через віддаленість населеного пункту, нажаль, не всі мають змогу відвідати центр зайнятості особисто. Завдяки мобільності Добропільського центру зайнятості мешканці мають змогу отримувати послуги, дізнатись багато нового і корисного, все стало не тільки цікаво, а зручно і доступно».

          За допомогою електронної черги 4 шукача роботи не витрачаючи зайвого часу, записались на відвідування до Добропільського центру зайнятості для реєстрації.