Робочий візит до Білозерської ТГ

  • 194

Основне завдання служби зайнятості – працювати на випередження, удосконалювати роботу з роботодавцями для отримання позитивного результату в укомплектуванні вакансій та забезпеченні безробітних роботою.

Так, сьогодні, 14 січня, провідні фахівчині з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Добропільського міського центру зайнятості Наталя Стряпча та Дар’я Іваненко відвідали Білозерську територіальну громаду та роботодавців, які працюють на її території.

В ході робочої зустрічі фахівчині поінформували роботодавців про обов’язкову легалізацію трудових відносин з працівниками та дотримання роботодавцями мінімальних гарантій в оплаті праці.

Також роботодавцям нагадали про можливість отримання компенсації фактичних витрат у розмірі єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та компенсації витрат роботодавцю на оплату праці за працевлаштування на умовах строкових трудових договорів зареєстрованих безробітних з числа ВПО, організації робіт тимчасового характеру, можливості співпрацювати зі службою зайнятості через електронний кабінет роботодавця та використання послуги рекрутингу для задоволення потреб у робочій силі.

 

Інші новини

Всі новини