До відома випускників шкіл та інших навчальних закладів.

  • 243

Фото без описуПокровське районне управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області (далі ПРУ ДСНС) запрошує випускників (юнаків та дівчат) 11-х класів загальноосвітніх шкіл 2022 року, які придатні за станом здоров’я та морально-психологічними якостями до проходження служби в органах і підрозділах цивільного захисту, до вступу у 2022 році до Національного університету цивільного захисту України, Черкаського інституту пожежної безпеки НУЦЗУ, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності на бюджетну форму навчання (навчання на бюджетній формі в закладах вищої освіти цивільного захисту (далі - ВНЗ ЦЗ) передбачає проходження служби цивільного захисту на посаді курсанта).

 Випускникам ВНЗ ЦЗ присвоюється спеціальне звання «Лейтенант служби цивільного захисту», та їх (за спеціальністями «Пожежна бехпека» та «Цивільний захист») гарантовано працевлаштовують у підрозділи ПРУ ДСНС для подальшого проходження служби де вони мають гідне грошове забезпечення та пакет соціального захисту на весь період проходження служби.

 Курсанти та випускники, які проходять служби цивільного захисту знімаються з військового, та перебувають на спеціальному обліку у військоматі (не підлягають призову на військову службу).

 Для оформлення документів для вступу до ВНЗ ЦЗ залишилось дуже мало часу! Для консультації бажаючих навчатися в ВНЗ ЦЗ (щодо оформлення документів для вступу до навчального закладу) звертатися за телефоном — 050-959-42-76 (Ольга Іванівна).

 

Інші новини

Всі новини