Сучасним дітям – сучасне освітнє середовище!

  • 179

Відповідно до стандартів Нової української школи, на сучасному етапі основною метою освітньо-виховного процесу є забезпечення цікавого та творчого підходу до навчання, що спрямоване на розвиток різноманітних здібностей дітей.

Новий 2022 рік розпочався з приємних подій у закладах освіти Криворізької сільської ради. Для учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти Криворізької громади придбано нові сучасні меблі.

Сьогодні до опорного закладу освіти «Добропільський ліцей» та Криворізької загальноосвітньої школи було завезено комплекти меблів, які включають зручні та функціональні елементи: стіл з регулюванням кута нахилу і висоти, стінку для організації освітнього простору, шкільний гардероб із секціями, стіл-осередок творчості для учнів, стіл для вчителя, стілець.

Сучасні модульні столи дадуть можливість зручно працювати колективно та вільно трансформуватися для індивідуальної роботи, а також забезпечать кожній дитині максимальний комфорт під час навчання. Нові парти та стільці для першокласників антисколіозні та анатомічні, тобто розраховані на особливості будови тіла та розвитку організму початківців. Кожен учень може вільно розташувати необхідний для навчання дидактичний матеріал, закупівлю якого було здійснено на початку 2021-2022 навчального року.

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради ще раз вітає з новорічними і різдвяними святами. Бажаємо наполегливості у навчанні, досягнення цілей, радісної і плідної праці!  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису