Cтатистика нещасних випадків на виробництвах

  • 243

          Добропільське міське відділення увдфссу в Донецькій області                       Фото без опису

 

        За період з 13 по 17 грудня 2021 року на підприємствах України зафіксовано 566 нещасних випадки, внаслідок яких постраждали 568 осіб, з яких 32 загинули.

З них повідомлень про клінічно підтверджені випадки захворювання медиків на COVID-19 – 464.

        Найбільша кількість нещасних випадків зареєстрована у Вінницькій області (110 випадків), Львівській області (81) і Дніпропетровській області (75).

       За зазначений період по Добропільському міському відділенню ФСС зафіксовано повідомлень по 1 нещасному випадку на ВП «Шахтоуправління «Новодонецьке» ДП «Добропіллявугілля-видобуток», внаслідок яких постраждали 1 особа, проведено 2 розслідування по  хронічним професійним захворюванням робітників ПрАТ «ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу» та надійшло 3 запити на складання санітарно-гігієнічної характеристики умов праці робітників (2 по шахті «Добропільська», 1 по шахті «Білозерська»).

      Нагадаємо, гостре професійне захворювання медичних і інших працівників на COVID-19, яке настало внаслідок інфікування під час виконання посадових обов’язків, вважається нещасним випадком на виробництві та передбачає страхові виплати та послуги від Фонду соціального страхування України.

 

Інші новини

Всі новини