День Святого Миколая

  • 305

За доброю традицією, в ніч з 18 на 19 грудня, святий Миколай приносить дітям подарунки під подушку. Всі діти знають, що за їхню слухняність та працьовитість святий Миколай здійснить їх мрії. А ми, дорослі, стараємося зберегти цю казку в душах дітей. 

Особливістю цього свята є написання листів до Чудотворця, адже саме в такий спосіб дитина може розповісти про себе, свої мрії та очікування.  Кожна дитина з нетерпінням чекає приходу святого Миколая. Не є таємницею те, що побажання дітей не можуть здійснитися без нашої спільної допомоги та підтримки.  

  Щороку, на день Святого Миколая, до ОЗО «Добропільський ліцей Криворізької сільської ради» приходять представники ТОВ «Перспектива». Вони приходять до учнів з відкритим серцем, щирими словами та подарунками. Цей рік не став винятком.

Педагогічний колектив, учні та батьки ліцею звертаються зі словами щирої вдячності до  очільників  ТОВ «Перспектива» за подароване дітям солодке свято. Шановні Володимире Вікторовичу, Андріє Михайловичу та Юріє Миколайовичу, нехай магічна чарівність цих свят буде в посмішках Ваших близьких, урочистих вітаннях, особливій теплоті, радості, які створюють дивовижне відчуття світла, злагоди і щастя.

Зичимо здоров’я, здійснення всіх бажань і надій, успіхів у Ваших справах, щоб кожен день був наповнений благополуччям та мудрістю, яка допоможе здолати всі негаразди.

Щиро бажаємо радості, любові, достатку в домі, щасливої та щедрої долі, а впевненість у завтрашньому дні хай назавжди наповнює Ваші серця!

 

Інші новини

Всі новини