Фахівці служби порятунку Покровського районного управління ГУ ДСНС України у Донецькій області провели методичну та інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо вимог пожежної та техногенної безпеки при експлуатації кисневих установок та обладнання

  • 207

 14 грудня фахівці служби порятунку Покровського районного управління ГУ ДСНС України у Донецькій області провели методичну та інформаційно-роз’яснювальну роботу з керівником закладу охорони здоров’я, де використовуються системи киснезабезпечення, щодо вимог пожежної та техногенної безпеки при експлуатації кисневих установок та обладнання. Рятувальники завітали   до комунального некомерційного підприємства « Добропільська лікарня інтисивного лікування» . Фахівці служби порятунку перевірили документацію щодо питань безпечного використання обладнання та установок подачі кисню, умови зберігання ємностей та звернули увагу на безпечне користування цим обладнанням.

Далі провели відповідний інструктаж з персоналом закладу, надали усі необхідні рекомендації стосовно дотримання пожежної та техногенної безпеки при організації і проведенні робіт, пов’язаних із зберігання та використання кисню для надання стаціонарної медичної допомоги пацієнтам.

 

Інші новини

Всі новини