Мультифункціональний спортмайданчик за програмою «Здорова Україна» - у Криворізькій громаді

  • 294

Сучасний спортмайданчик, доступний для всіх категорій населення, встановлено у Криворізькій громаді.          

В рамках нового проєкту з будівництва мультифункціональних спортивних майданчиків, що реалізується в 2021 році за президентською програмою «Здорова Україна», на території Донецької області має з’явитися 150 таких локацій. Не виключенням є і населені пункти, розташовані поблизу лінії розмежування.

З метою сприяння фізичному розвитку підростаючого покоління, за особистою ініціативою Криворізького сільського голови Анни Павлової та при сприянні депутатського корпусу, встановлено мультифункціональний спортивний майданчик за рахунок співфінансування державного та місцевого бюджетів в рамках програми Президента України «Здорова Україна». Мультифункціональний спортивний майданчик з гумовим покриттям розміром 140 кв. м включає такі елементи: спортивний комплекс з підвісною системою рукоятей, лавка з упором для пресу, упор для віджимання, бруси для віджимання подвійні, турнік потрійний, тумба для стрибків, рукохід-драбина, інформаційний стенд з QR-кодами.

Відтепер усі бажаючі мешканці громади можуть займатися фізичною культурою та спортом у зручний для себе час на локації, розташованій на території Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  за адресою: с. Криворіжжя, вул. Центральна, 73.  

Фото без описуФото без опису