Перевірки бізнесу Донеччини забезпечили надходження до бюджету більше 188 мільйонів гривень

  • 221

З початку 2021 року податківцями Донецької області проведено всього 1305 перевірок, що передбачають донарахування. За вісім місяців донарахування за актами перевірок на одну узгоджену документальну перевірку склали 197,7 тис. грн, а на одного аудитора – 1355,5 тис. гривень.

За результатами перевірок донарахування порушникам склали 235,9 млн гривень. Крім того, в ході перевірок зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток на 21,9 млн грн, зменшено від’ємного значення різниці між податковими зобов’язаннями та податковим кредитом з ПДВ на 13,7 млн гривень.

За січень-серпень 2021 року підрозділами аудиту Донеччини забезпечено додаткових надходжень до державного бюджету за результатами проведених документальних перевірок 188,3 млн гривень.

Такі показники контрольно-перевірочної роботи досягнуті завдяки здійсненню перевірок, в першу чергу, ризикових суб’єктів господарювання та відпрацюванню реальності здійснення господарських операцій. Представників відповідального бізнесу податківці Донеччини не турбують.

 

 

 

 

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot

#аудит, #перевірки, #ДПС_Донеччина