Теплі зустрічі

  • 904

          5 жовтня Добропільський міський центр зайнятості разом з Громадською організацією «Твори Добропілля» провели групову «Теплу зустріч» самодопомоги за методом Інтегративна Терапія Спільнот (ІТС).

            Добропільський міський центр зайнятості дякує Тетяну Войтюк – голову громадської організації «Твори Добропілля» за партнерство.

         «Разом ми намагалися долати певні життєви проблеми, які турбують всіх учасників. Мали можливість ділитися своїми проблемами та історіями їх подолання у психологічно безпечній атмосфері, а це і є тим підтримуючим моментом, який допомагає у вирішенні складної ситуації», - зазначила пані Тетяна.

         Учасниками заходу стали  як шукачі роботи, так і фахвчині центру зайнятості.

         «Самодопомога - це рятівна суміш витримки та знань, за допомогою яких людина долає труднощі та тренує волю і витримку», - вважають учасниці заходу Оксана Харченко та Юлія Щербак.

         Зустрічі відбуватимуться у тренінговому центрі «Face-to-face communication»  Добропільського міського центру зайнятості. Чекаємо бажаючих по вівторках першого та третього тижня кожного місяця з жовтня цього року по лютий 2022 року.

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Інші новини

Всі новини