Мобільний дайджест для об'єднаних територіальних громад

  • 848

5 жовтня фахівців Добропільського центру зайнятості зустрічали мешканці та школярі Добропільської територіальної громади с. Світле. Мобільний дайджест завітав у найвіддаленіші куточки громади, аби і учні, і населення мали змогу більше дізнатись про весь спектр послуг, які надаються службою зайнятості.

 Фахівці детально розповіли учням про критерії, які впливають на вибір професії та про те, як правильно донести свою думку до оточуючих, а саме батьків, щоб бути почутими і мати можливість реалізуватися у справі, яка подобається. Протягом заходу учні розгадували анаграми про професії, вгадували назву професії за першою буквою, знайомились з 3D Атласом професій майбутнього. Молоді розказали про новітні тенденції у світі професій та про те, як нові технології змінюють потребу у професіях та навичках. Також і учням, і населенню презентували додатки на системі Android - «Центр професійної орієнтації», «Центр розвитку підприємництва», «Донецький ЦПТО служби зайнятості» та консультаційну мережа «Моя професія». Ці сервіси дають змогу пройти профорієнтаційне тестування дистанційно і дозволять зручно, доступно та безкоштовно отримати багато крисної інформації.

Профорієнтація – перший і важливий крок на шляху до успіху як підростаючого покоління, так і дорослої людини,  ще у давнину мудрий філософ Конфуцій сказав: «Обери собі роботу до душі, і тобі не доведеться працювати жодного дня у своєму житті».


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Інші новини

Всі новини