«Мобільний дайджест для об'єднаних територіальних громад»

  • 938

28 вересня у Шахівській ОТГ відбувся профорієнтаційний інтерактивний захід для учнівської молоді та мешканців громади «Мобільний дайджест для об'єднаних територіальних громад» з використанням мобільного центру профорієнтації.

Мета інтерактивного заходу – виявлення глибинних професійних інтересів і цінностей учнівської молоді, ознайомлення з можливостями отримання професійної допомоги у самовизначенні та новаціями впровадженими центром зайнятості – мобільним додатком на системі Android «Центр професійної орієнтації», консультаційною мережею «Моя професія» та 3D Атласом професій майбутнього.

З дітьми було проведено експрес-тестування на виявлення професійної спрямованості. Фахівці розповідали про те, які саме критерії впливають на вибір професійного шляху, на чому треба зосередитися вже зараз. Велике здивування у дітей викликав 3D Атлас професій майбутнього. Діти мали змогу ознайомитись з професіями за допомогою «Професіографічного путівника», у якому детально розписані складові різних професій. Учні старших класів зареєструватись на консультаційній платформі «Моя професія», за допомогою якої вони матимуть можливість дистанційно, що дуже важливо для таких віддалених населених пунктів, пройти тестування.

           Сьогодні мешканці Шахівської ОТГ мали змогу отримати послуги СЗ, дізнатись багато нового і корисного за місцем проживання, а це зручно та доступно.

Захід завершився на домовленості про нову зустріч, яка буде не менш цікавою.

          Взяли участь близько 100-та осіб. Плідна співпрація з громадами триває, наступна зустріч відбудеться у Добропільській ОТГ.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису