Профорієнтаційну роботу з шкільною молоддю розпочато

  • 759

Напередодні початку навчального року звертаємо увагу старшокласників та їх батьків, що для багатьох школярів в житті настає важливий момент, а саме — вибір професії до душі, визначення професійного життєвого шляху. Саме сьогодні фахівчині  Добропільського міського центру зайнятості взяли участь у заходах присвячених святу "1 вересня - День знань", який відбувся у всіх школах Добропільської ОТГ.

             Фахівчині з профорієнтації залучили до інтерактивного спіслкування не тільки учнів 9-11 класів, але і їх батьків. Підлітки взяли участь у бліц-опитуваннях,  дружно пригадали формулу вдалого вибору професії. Разом наглядно довели з’ясували, які наслідки бувають, коли людина обирає професію, не враховуючи власні бажання та схильності, вступає до учбового закладу «за компанію» з друзями.

             Якщо ж у вас немає явної переваги в якій-небудь сфері діяльності або є декілька варіантів майбутньої професії, якщо бажаєте глибше ознайомитися з професією, дізнатися про потребу фахівців на ринку праці, скористайся можливістю отримати повну інформацію про професії та стан регіонального ринку праці в Добропільському міському центрі зайнятості. Фахівчині нададуть консультаційну допомогу щодо професійного вибору. Також професійно самовизначитись допоможе профдіагностика (за особистим бажанням).

             «Профдіагностичне тестування для визначення своїх здібностей та схильностей до тієї чи іншої професії можна безкоштовно пройти особисто у центрі зайнятості. Також можливе онлайн - тестування на платформі «МОЯ ПРОФЕСІЯконсультаційна мережа», радить старшокласникам начальниця відділу активної підтримки безробітних Наталія Ткаченко.

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису