Підготовка ЗЗСО Криворізької сільської ради до нового навчального року 2021-2022

  • 768

З метою якісного надання освітніх послуг здобувачам освіти Криворізької громади, продовжується робота з підготовки навчальних закладів Криворізької сільської ради до нового 2021-2022 навчального року.

 Важливим напрямком підготовки є забезпечення підручниками школярів закладів загальної середньої освіти. Для вирішення цього завдання здійснено відбір підручників, визначення потреби в підручниках у поточному навчальному році, відповідно до кількості здобувачів освіти, укладення відповідних договорів, доставка та перерозподіл.

В рамках підготовки до нового навчального року, гуманітарним відділом Криворізької сільської ради отримано підручники для учнів 4 та 8 класів закладів загальної середньої освіти з таких навчальних дисциплін: мистецтво, інформатика, математика, всесвітня історія, українська мова, українська мова
та читання, література, англійська мова («Smart Junior»), «Я досліджую світ». Придбання зазначених підручників здійснено за рахунок державного бюджету, доставка – за кошти місцевого бюджету Криворізької сільської ради. Наразі триває завезення та розподілення підручників по закладам освіти ОТГ.

Також було одержано ігрові набори LEGO Six Bricks, для діяльнісних методів навчання у перших класах шкіл Криворізької сільської ради.


Фото без описуФото без опису