Відділ з попредження НС Добропільського району

  • 536

16 серпня в приміщенні Покровського районного відділу № 2 філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області відбулося чергове заняття з залученням представника  Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області з надання домедичної допомоги при різних типах ушкоджень.

Фахівці ДСНС України продемонстрували прийоми першої медичної допомоги. Для цього було обіграно декілька надзвичайних ситуацій, внаслідок чого були отримані різні типи травм, які потребують домедичної допомоги, проте зовсім різного характеру.

Отримані знання в надзвичайних ситуаціях кожному можуть стати в нагоді. Це надання допомоги на дому своїм близьким і знайомим або випадковим перехожим при травмах різноманітного походження, гострих порушень дихання та кровообігу.

Від своєчасного і правильного надання першої допомоги залежить не тільки успіх подальшого лікування, але і життя потерпілого. Саме тому, так важливо, щоб кожен умів правильно і в найкоротші терміни надати першу допомогу потерпілому.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису