Ми обираємо гідне майбутнє разом

  • 444

Сьогодні Добропільським міським центром зайнятості проведено загальнообласний захід для молоді «Обираємо майбутнє разом!».

 Задовольнити право людини на працю, потреби роботодавця в укомплектуванні кадрами, ознайомити клієнтів з послугами служби зайнятості саме в цьому основна мета проведення заходу.

 Захід проведено за 4 локаціями відкритого інтерактивного спілкування:

      - «Твоя Кар'єра!»: кластер ринкоутворюючих підприємств, малого та середнього бізнесу  -  презентації роботодавців. Шукачі роботи отримали детальну інформацію про актуальні вакансії та умови праці.

            - «Твоя Можливість!»: учасники заходу дізнавалися про переваги навчання за направленням СЗ, перелік актуальних професій на ринку праці. Знайомство з Центрами професійно-технічної освіти ДСЗ. Детальне знайомство з Білозерським та Білицьким професійним ліцеєм.

- «Твій вибір!»: як вибрати професію, щоб працювати з задоволенням і

ефективно? І чи реально це в дорослому віці? Профорієнтація - це дієвий спосіб дізнатися про себе більше та зробити свідомий вибір і служба зайнятості має можливості для надання якісних та дієвих профорієнтаційних послуг, здійснення кар’єрного консультування. Проходження тренувальної співбесіди стало новою цікавинкою при удосконаленні елементів самопрезентації.

- «Твій Успіх!»: підприємці, активні та творчі хендмейдери Добропільщини

наглядно продемонстрували свою продукцію, послуги та ділилися власним досвідом.          

             Майже 200 шукачів роботи  взяли участь у заході. Змістовний діалог допомагає шукачам роботи орієнтуватися  на ринку праці,  ознайомитися з можливостями служби зайнятості, врахувати під час пошуку роботи, співбесід вимоги працедавців, побудувати кар’єру та обрати своє майбутнє.

Багато питань було поставлено представникам роботодавців та фахівчиням Добропільського міського центру зайнятості, жодне запитання не лишилося без уваги, кожен отримав детальну консультацію.

 Від кожного з нас залежить, як буде розвиватися наша громада. Ми обираємо гідне майбутнє разом!


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Інші новини

Всі новини