В Добропіллі центр зайнятості долучився до фестивалю «З країни в Україну»

  • 1039

«Добропілля – місто без меж!» - під таким лозунгом 10 липня у нашому місті пройшов  масштабний фестиваль «З країни в Україну», в якому прийняв участь Добропільський міський центр зайнятості. Фестиваль прямує містами Східної України, основна ідея – занурити місцевих мешканців у атмосферу єдності та цілісності, показати нові можливості розвитку своєї громади.

Наше місто відрізняється орієнтацією на вугільну промисловість, але в умовах «зеленого переходу» увага приділятиметься розвитку нових галузей, сфері обслуговування, сільському господарству. А це, в свою чергу, вимагатиме підготовки нових професіоналів, перенавчання колишніх працівників шахтних підприємств.

На локації центру зайнятості «Крокуємо до успіху» місцеві жителі мали можливість отримати професійну консультацію з питань відкриття власної справи, зміни професії за направленням центру зайнятості. Фахівчині служби зайнятості проводили експрес-тестування відвідувачів фестивалю, в тому числі шкільної молоді,  на предмет виявлення професійних вподобань та схильностей,  за допомогою планшетів ознайомлювали з Платформою з профорієнтації та розвитку кар’єри, ресурсом «Моя професія: консультаційна мережа», мобільним додатком «#Центр_професійної_орієнтації». Мешканці дізнались про актуальні вакансії, можливостях професійного навчання та отримали консультації з різних питань у сфері праці.

Загалом фестиваль став яскравим джерелом натхнення для руху вперед, самореалізації містян та розвитку громади.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Інші новини

Всі новини