Набір на тренінг з теми: «Запобігання та протидія сексуальним домаганням та іншим формам сексуального насильства в публічних просторах та закладах»

  • 270

ГО «Твори Добропілля» оголошує набір на тренінг з теми: «Запобігання та протидія сексуальним домаганням та іншим формам сексуального насильства в публічних просторах та закладах», який проводиться в рамках проєкту «Табір рівності - стоп домагання».

Гендер, рівність та різноманіття: що це таке та чому про це треба говорити? Як ми можемо не помічати дискримінацію чи насильство біля себе? Що таке практика активної згоди? Чому ми повинні давати активну згоду? Учасники навчання зможуть отримати відповіді на ці та інші питання.

Ми шукаємо 36 активних мешканців нашої громади (18 жінок та 18 чоловіків віком 16-28 років), які б хотіли отримати знання з цієї теми і після навчання поділитися здобутими навичками в своїх осередках та отримати сертифікати.

Навчання буде проводитись тренерами ГО "Інша освіта" в с. Крива Лука у наметовому таборі протягом 4 днів: з 14.07.21 по 17.07.21 або 21.07.21 по 24.07.21 (навчання проводиться в 2 заїзди по 18 людей). Проживання, харчування та проїзд з міста Добропілля до с. Крива Лука - сплачують організатори тренінгу.

Проєкт «Табір рівності - стоп домагання» реалізується в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

За детальною інформацією просимо звертатися до Кучеренко Марини за номером (050)043-23-29.

Для того, щоб приєднатися до тренінгу, заповніть анкету за посиланням: http://surl.li/vzvk

Фото без опису