УВАГА! ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У РОЗРОБЦІ ПРОЄКТУ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КРИВОРІЗЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА 2021-2025 РОКИ

  • 238

 

25 січня 2021року

Криворізька територіальна громада починаю роботу з розробки Стратегії розвитку громади

Розроблений стратегічний документ надасть можливість визначити основні цілі розвитку громади, головні пріоритети у соціальній та економічних сферах, врахувати інтереси сільських населених пунктів, що увійшли до складу громади, підвищити впізнаваність громади, створити належну інфраструктуру та сервісний підхід до розуміння про умови, які цікаві інвестору.

Однією з основних складових процесу планування та реалізації стратегії є участь у ньому усіх активних зацікавлених та компетентних представників громади.

Запрошуємо представників підприємств, установ та організацій усіх форм власності, молодіжних, волонтерських та громадських організацій, фізичних осіб-підприємців та активних жителів громади взяти участь у розробці проєкту Стратегії.

Бажаючих працювати в робочій групі на громадських засадах (відвідування засідань обов'язкове) просимо в термін до 31 січня 2021 року надати до сектору економічного розвитку, планування, інвестицій та регуляторної політики ради пропозиції щодо кандидатури до складу робочої групи з її розробки, надіславши інформацію на електронну пошту krivorozhss@ukr.net.

Про подальші заходи в рамках розробки Стратегії розвитку будемо інформувати на нашим інформаційних ресурсах.