Добропільське ОУПФ України повідомляє!

  • 508

ОТРИМАННЯ ДОВІДОК З QR-КОДОМ НА ВЕБПОРТАЛІ ЧЕРЕЗ GovID

  Сучасне суспільство закликає бути мобільними та йти в одну ногу з інноваціями інформаційного світу! З метою підвищення якості та рівня комунікації з громадянами Пенсійний фонд України активно впроваджує електронні сервіси, які на сьогодні є однією з найпрогресивніших форм надання соціальних послуг громадянам. Добропільське об’єднане управляння Пенсійного фонду України рекомендує отримувати послуги дистанційно – за допомогою онлайн-сервісів. Повний доступ до електронних сервісів Пенсійного фонду України можливий після реєстрації на Вебпорталі електронних послуг фонду із використанням кваліфікованого електронного підпису.

  Вебпортал має зручне меню та посилання, які надають підказки, роз’яснення, що роблять його простим у користуванні. В особистому кабінеті на Вебпорталі відображається інформація з облікової картки з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

  Користувачам Вебпорталу Пенсійного фонду України надана можливість отримання довідок з QR-кодом за допомогою платіжної картки банків, що використовують «Інтегровану систему електронної ідентифікації». Електронний документ з QR-кодом, підписаний електронним цифровим підписом Пенсійного фонду України, згідно з чинним законодавством, є аналогом паперового документа, підписаного відповідальною особою в органі Пенсійного фонду України.

  Добропільське об’єднане управляння Пенсійного фонду України пропонує ознайомитись з інструкцією отримання довідки з QR - кодом на Вебпорталі за допомогою GOV ID.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису