Восьме засідання сесії Криворізької сільської ради

  • 1128

    10 липня 2020 року в Фото без описуКриворізькій сільській раді відбулося 8 засідання сесії, в якій взяли участь 16 депутатів з 21 обраних.

      На порядок денний було внесено 98 питань. За пропозицією головуючого цей перелік одноголосним рішенням обранців доповнено ще одним питанням «Про ініціювання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Криворізької територіальної громади».

         Питання порядку денного №23-31 були зняті з розгляду, з причини необхідності доопрацювання, ця пропозиція також була підтримана депутатами.

         Вкотре бурхливо обговорювалися питання щодо надання згоди ГУ Держгеокадастру у Донецькій області на затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам України.Фото без опису

      Присутні на засіданні кваліфіковані спеціалісти сільської ради, керівництво відділу у Добропільському районі Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області, проінформували депутатів про процедуру прийняття цих рішень, але на жаль думка окремих депутатів не змінилася в порівнянні з попередньою сесією, поділ громадян України на «своїх і чужих» оперував під час голосування.

      Окрім цього, продовжується розповсюджуватися інформація з політичної точки зору щодо поділу землі.

     Шановні жителі громади! Під час прийняття будь-яких рішень, сільська рада діє тільки в межах чинного законодавства, при розгляді вищевказаних питань керується розпорядженням КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 31 січня 2018 р. № 60-р «Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад».

    В цьому розпорядчому документі вказано, що сільська рада здійснює погодження проєктної документації на земельні ділянки, дозвіл на які вже раніше громадянами отримано в ГУ Держгеокадастрі. 

Інші новини

Всі новини