Робота депутата у виборчому окрузі

  • 788

   На засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності, соціально-економічного розвитку територій, житлово-комунального господарства, торгівлі та підприємництва, яке відбулося 23 квітня 2020 року, депутатом Надією Кравченко було зачитане звернення від жителів с.Добропілля щодо спилювання старих дерев та прибирання сміттєзвалищ на місцевому кладовищі.

   Депутатами, членами цієї комісії було запропоновано Надії Георгіївні провести роботу з жителями свого округу щодо організації збору заяв родичів захоронених з приводу погодження на спилювання дерев, оскільки насадження знаходяться у аварійному стані, з метою уникнення конфліктних ситуацій у разі їх пошкодження.

  На минулому тижні керівництво сільської ради разом із представниками 19 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Донецькій області здійснили робочий виїзд для обстеження заявленого об'єкта та визначення вартості послуг.

  Визначено, що дерева знаходяться в аварійному стані, але їх спилювання  ускладнюється доступністю до них через захоронення та ймовірністю пошкодження пам'ятників, тому для початку робіт першочергово потрібно погодження родичів захоронених біля цих дерев. Тому чекаємо на проведення депутатської роботи зі своїми виборцями від депутата.

   Треба зазначити, що проведення благоустрою на кладовищах практикується у багатьох населених пунктах силами самих жителів з організацією закріпленого депутата. Адже, сільська рада це не тільки виконавча структура, а й депутатських корпус.  

  Також хочеться зауважити, що не всі громадяни, які приходять на кладовище до могил дотримуються елементарних санітарних норм. Просимо шанобливо ставитися один до одного та до місць останнього спочинку наших рідних та близьких! При прибиранні могил не забувайте виносити сміття у спеціально відведені для цього місця.