До уваги осіб з інвалідністю!

  • 489

         Донецьке обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю є державною бюджетною установою, яка реалізує державну політику щодо соціальної захищеності осіб з інвалідністю на території Донецької області шляхом надання безповоротної фінансової допомоги за наступними напрямками:

         передплата одного друкованого періодичного видання на рік на одну особу з інвалідністю І-ІІ групи (її сім’ю);

         оплата протезно-ортопедичним підприємствам вартості технічних засобів реабілітації для осіб з інвалідністю всіх груп (протезно-ортопедичних виробів підвищеної складності);

         оплата вартості навчання осіб з інвалідністю та перекваліфікації в Україні у навчальних закладах, центрах професійної реабілітації інвалідів для здобуття професії (спеціальності).

         Роботодавці на території області також мають можливість отримати поворотну та безповоротну фінансову допомогу за рахунок бюджетних коштів.

         З питань, пов’язаних з отриманням фінансової допомоги, просимо звертатись за телефоном (067) 918 80 95 або на електронну адресу: donetsk@ispf.gov.ua, а також за місцем розташування відділення Фонду:         пр. Миру, буд. 68, м. Маріуполь, 87555

Інші новини

Всі новини