Про перебіг обласних заходів

  • 15

18 жовтня 2024 року в дистанційному форматі відбулися заходи: нарада департаменту освіти і науки та інформаційний захід до Європейського Дня боротьби з торгівлею людьми облдержадміністрації.

Участь в онлайн-зустрічах взяли: начальник гуманітарного відділу Криворізької сільської ради - Лариса Грибаускас і відповідальні фахівці відділу.

Нарада ДОН була присвячена обговоренню результатів національного мультипредметного тесту у 2024 році та траєкторії професійного розвитку педагогічних працівників регіону.

Під час тематичного заходу з нагоди відзначення Дня боротьби з торгівлею людьми представники обласних і місцевих структур повідомили про поточний стан організації спільних оперативно-профілактичних заходів, пов’язаних з протидією торгівлі людьми та застосуванням примусової праці, обговорили питання міжвідомчого обміну інформацією щодо протидії цьому виду порушень та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо ризиків потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, насамперед, в умовах дії воєнного стану.