Про участь представників громади в обласних заходах

  • 17

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради інформує.

26 вересня 2024 року на платформі Google Meet відбулися обласні заходи: форум до Всеукраїнського дня бібліотек і розширене засідання колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

До участі в заходах долучилися: начальник гуманітарного відділу - Лариса Грибаускас, головний спеціаліст відділу - Тетяна Стащенко, відповідальні фахівці відділу та працівники бібліотечних закладів Криворізької громади.

Метою форуму було відкриття нових горизонтів для співпраці, обміну досвідом та впровадження інноваційних підходів у діяльність бібліотек. Особливий акцент було зроблено на необхідності адаптації бібліотек до викликів, пов’язаних з війною та змінами у культурному ландшафті країни. Також у межах заходу найкращі бібліотечні фахівці Донеччини були нагороджені подяками та грамотами від облдержадміністрації, управління культури і туризму та обласної бібліотеки для дітей.

Учасниками засідання колегії розглянуто питання: виконання Регіональної цільової програми розвитку фізичної культури та спорту в Донецькій області, розвиток спортивно-технічних видів спорту, проведення фізкультурно-оздоровчої і спортивної роботи з ВПО та інші.