Наприкінці вересня відбулася низка заходів

  • 15

24 вересня поточного року в дистанційному форматі проведено такі заходи: нарада з керівниками закладів освіти Криворізької сільської ради, робочі наради: управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання та департаменту освіти і науки Донецької ОДА, а також міжрегіональний марафон до Дня дошкілля «Інноваційний простір педагога ЗДО: коло ідей».

До участі в онлайн-зустрічах долучилися представники Криворізької громади: начальник гуманітарного відділу - Лариса Грибаускас, фахівці загального відділу та централізованої бухгалтерії, директори шкіл і дитячих садків, відповідальні за окремі напрями роботи особи.

Під час проведення заходу місцевого рівня обговорювалися питання: підготовка до опалювального сезону, атестація педагогічних працівників, підготовка до професійних свят.

На обласних нарадах учасники розглядали питання щодо організації та проведення заходів до Дня захисників і захисниць України, формування мережі навчальних закладів, обговорювали кращі практики педагогів закладів дошкільної освіти області тощо.