Стратегічна сесія «В єдності – сила. У силі – перемога!» надихнула та об'єднала молодь Донеччини

  • 48

27-28 червня до Дня молодіжних і дитячих громадських організацій України у Києві відбулася стратегічна сесія молодіжної ради при Донецькій облдержадміністрації. Тема зустрічі - "В єдності – сила. У силі – перемога!" - підкреслила важливість єднання молоді для формування національної ідентичності та відбудови нашої Донеччини.

 

Це були два дні активних дискусій, натхненних виступів та креативних ідей. Усі  учасники: спікери, представники органів влади, громадських об'єднань, міжнародних партнерів, відомі донеччани та молодь, об’єднались заради нашого майбутнього.

 

Тренінг «Національна ідентичність: пошуки моделі ефективної роботи»  дав молоді практичні знання та навички, які допоможуть їм у щоденній роботі з формування української національної ідентичності.

 

Робота у форматі світового кафе «Роль молоді у формуванні української національної та громадянської ідентичності» стала майданчиком для обміну думками та ідеями.

 

Учасники дискутували про те, що таке українська національна та громадянська ідентичність, яка роль молоді у її формуванні, а також які виклики та можливості стоять перед молоддю у цій сфері.

 

Особливо жвавим було обговорення результатів тематичних груп. Учасники ділились своїми думками та пропозиціями, а також шукали шляхи вирішення проблем, з якими стикається молодь у формуванні української національної ідентичності.

 

Підсумком стратегічної сесії стало ухвалення Резолюції, у якій молодь закликала до активної участі у формуванні української національної ідентичності, а також до згуртування та єднання заради перемоги над російським агресором.

 

Участь у заході взяла фахівчиня гуманітарного відділу, голова молодіжної ради при Криворізькій сільській раді - Ольга Швець.

 

Учасники форуму отримали нові знання та навички, налагодили зв'язки та знайшли нових друзів. А найголовніше – вони ще раз переконалися, що у єдності – наша сила, і що разом ми обов'язково переможемо!