Ваучер на навчання – квиток у твоє професійне майбутнє

  • 70

Питання конкурентоспроможності на ринку праці завжди актуальне, адже успішність кожного залежить від готовності до саморозвитку та самовдосконалення.

Кожен бажаючий має можливість отримати ваучер на навчання та підвищити свій освітньо-кваліфікаційний рівень, пройти перепідготовку чи підвищити кваліфікацію в закладах освіти або безпосередньо у роботодавця. Навчання проходить за затвердженим переліком, який наразі налічує 123 професії та спеціальності, зокрема у сфері ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства, соціального обслуговування тощо.

Отримувач ваучеру самостійно обирає  професію або спеціальність, заклад освіти у межах України та форму навчання: очну, заочну чи дистанційну.

Для того, щоб отримати ваучер необхідно звернутися до центру зайнятості або подати онлайн-заяву на порталі Державної центру зайнятості https://is.gd/quzCHf

Більш детальну інформацію щодо ваучерів на навчання можна знайти за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery