Привітання сільського голови з нагоди Дня захисників і захисниць України,  Дня Українського козацтва, свята Покрови Пресвятої Богородиці!

  • 118

Привітання сільського голови з нагоди Дня захисників і захисниць України,  Дня Українського козацтва, свята Покрови Пресвятої Богородиці!

 

Прийміть мої вітання з нагоди Дня Українського козацтва, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисників і захисниць  України!

14 жовтня визначна дата, яка символізує багаті і славні традиції українського народу, уособлює мужність, героїзм, незламність національного духу оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її багатовікової історії.

Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність задля процвітання нашої держави, збереження її незалежності та територіальної цілісності, хто несе почесну варту на захисті народу України.

Тож від щирого серця вітаю всіх, хто має високе звання захисника України, з цими знаменними святами! Адже саме ви в різні часи обороняли та обороняєте незалежність й територіальну цілісність нашої держави.

Хочу побажати вам доброго здоров’я, незламної волі, твердості духу, надійного родинного тилу та тепла рідної домівки, душевного спокою й покровительства Пресвятої Богородиці в усіх справах та починаннях!

Нехай ваші шляхетні вчинки й подвиги служитимуть у справі захисту нашої держави!

Миру та злагоди нашій країні, благополуччя та добробуту кожній українській родині!

З ПОВАГОЮ,

Голова Криворізької сільської ради Анна ПАВЛОВА